Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapları yararlanma düzına göre, rengine nazaran ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan sistem sınıflandırması hordaki gibidir

kaynağı değçalışmatir]

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla müşterek sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok sıkı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Acil çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu panik simultane bapnın rahat açılması kucakin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları yukarıda belirttiğimiz dayanıklılık derecelerine rabıtalı olarak bileğemekmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bentlamda bileğçalışmamektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size selen verecektir.

Sertifikasız yangın bapları da reva maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Adi yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları midein kullanılan Yangın Çıkış Kapısı bir tabirdir ve bu baplar hesaplı bir almaşık sunar.

Sosyete arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar adetlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i mütalaa etmek midein tıklayın.

Yangın kadar evgin durumlarda dâhilen rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma bariyer olmayan bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini bâtıneriye hapseder.

Yangın Yangın Kapısı Fiyatları Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en gerçek Yangın Merdiveni Kapısı kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendiliğinden kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve dumanın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı pıtrakı sertya kapanmaktadır.

Alelumum yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, akse anlarında insanların yangın düzlükından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Report this wiki page